S angličtinou na cestách

Představte si, že odjedete do cizí země, zařídíte si cestu, vykomunikujete si ubytování v hotelu, prohodíte pár slov s místními lidmi, objednáte si v restauraci, půjčíte si auto…..a vše si domluvíte sami a s úsměvem.

Není to skvělá představa? Nejen, že na sebe budete pyšní, kolik jste toho zvládli, ale ještě si svou cestu užijete opravdu naplno, bez starostí a zažijete a uvidíte toho mnohem více!

Klíčem k domluvení se na cestách je bezesporu angličtina. Je to jediný opravdu univerzální jazyk pro mezinárodní komunikaci a když zvládneme základní anglickou konverzaci pro cestování, budeme se cítit mnohem lépe a jistěji.

Dobrá zpráva je, že nevadí, pokud nejste nijak zvlášť pokročilí v angličtině. Cestovatelské portfolio se totiž skládá z několika desítek (možná pár stovek) výrazů a frází, které si snadno osvojíte a nemusíte se až tak trápit s gramatikou – z té stačí umět rozlišit čas přítomný/minulý a budoucí.

Připravila jsem pro vás krátké video – 10 nejužitečnějších frází pro cestování

K tomuto videu si můžete stáhnout praktický seznam frází. Najdete ho ve členské sekci klubu English Spot Premium >>

Nejste ještě členem? Vyzkoušejte to, stojí to za to! Připojte se k nám na prvních 7 dní zdarma >>

V klubu kromě seznamu frází najdete zdarma ucelený trénink ROZMLUV SE NA CESTÁCH, kde vás lektorky Andy, Barb a Beky provedou jednotlivými cestovatelskými tématy jako např. hotel, restaurace, letiště, rozhovor s celní kontrolou, emergency či méně příjemné situace týkající se problémů či reklamací.

Po zvládnutí tohoto tréninku budete 100% připraveni na svá cestovatelská dobrodružství.

Kromě tréninku najdete v klubu také mnoho inspirativních videí z našich cest, ve kterých s Vámi sdílíme zážitky a poznatky z jednotlivých zemí. Staňte se i vy součástí English Spot Family

Preferujete raději jednorázové online kurzy? Mám pro Vás kompletní cestovatelský kurz Angličtina na cesty >>

Přeji vám, abyste si co nejvíce užívali svá cestovatelská dobrodružství a nezapomeňte, že jazyk je klíčem k lidským srdcím.

„Language the a key to people´s hearts.“

Andrea Toušová
Díky mým mnohaletým zkušenostem s výukou cizích jazyků učím lidi nejen jazykům samotným, ale ukazuji jim také cestu, jak odstranit bariéry a otevřít dveře celého světa dokořán. Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře